• ГОЛОВНА
 • ПРО НАС
 • ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА
 • КОНТАКТИ
 • Пакети

  Пакети

  Пакети поліетиленові "Thank you"

  Пакети поліетиленові "Thank you"

  88.00грн

  Фасувальний пакет 14/4/32

  Фасувальний пакет 14/4/32

  76.00грн

  Фасувальний пакет 18/4/35

  Фасувальний пакет 18/4/35

  122.00грн

  Фасувальний пакет майка 24х45 см, МІКС, 420шт/уп

  Фасувальний пакет майка 24х45 см, МІКС, 420шт/уп

  200.00грн

  Пакет майка М-10 (300x80x550 мм)

  Пакет майка М-10 (300x80x550 мм)

  Пакет майка М-4 (240x240 мм)

  Пакет майка М-4 (240x240 мм)

  Пакет майка М-5 (250x250 мм)

  Пакет майка М-5 (250x250 мм)

  Пакети поліетиленові "BMW"

  Пакети поліетиленові "BMW"

  Фасувальний пакет 10/4/27

  Фасувальний пакет 10/4/27